brughagedis.nl

Deze blog gaat over mezelf en mijn bezighedenBoulevardblog

13 February, 2008 (21:14) | Bibliotheek | By: brughagedis

Anderhalf jaar geleden toen we nog een Nieuwsbrief hadden, heb ik wel eens voorgesteld om een roddelrubriek te beginnen over relaties waar niemand precies het fijne van weet, maar waar wel over gefluisterd wordt. Want door onze hoge gemiddelde leeftijd vallen we precies in de groep met het grootste aantal relaties op de werkvloer. Volgens het weblog vam Managersonline:

“Zestien procent van de werkenden heeft momenteel een oogje op een collega. 51 procent heeft ooit een relatie gehad met een collega, 27 procent zelfs meer dan vijf keer. Vooral werknemers tussen de 45 tot 54 jaar hebben ooit een relatie met een collega gehad (62 procent), werknemers tussen de 35 en 44 jaar het minst vaak (46 procent). Dit blijkt uit een enquête naar kantoorromances van JobbingMall.nl onder ruim 420 werknemers.”

Je kunt dus rustig ervan uitgaan dat wij dé ervaringsdeskundigen zijn op dit gebied.

Helaas is het er nooit van gekomen, en is de nieuwsbrief gestopt omdat de redactrice uit dienst ging. Ik heb wel voorgesteld om een blog of forum te starten, maar dat was toen nog een brug te ver. Ik wist ook niet dat het zo simpel is en had met php en MySQL een voorbeeld uit een boekje gemaakt, maar dat zag er niet uit. Als we toen had geweten wat we nu weten van WordPress, dan was het misschien heel anders gelopen. En nu we het wel weten is het waarschijnlijk niet meer nodig, want iedereen heeft al een eigen blog. Maar misschien als de cursus afgelopen is, dat er nog een keer over gedacht kan worden. Ik vind zo’n blog een beetje lijken op een kruising tussen een schoolkrant en nieuwsbrief. Voor de onderlinge communicatie heeft het denk ik ongekend potentieel. Dus misschien komt die boulevardrubriek er ook nog wel eens… 

Prachtige foto´s van parende Anolissen op de website van South Carolina Reptiles and Amphibians.

Parende Anolissen


View Stats