brughagedis.nl

Deze blog gaat over mezelf en mijn bezighedenBarbarella 2000

20 February, 2008 (17:23) | Chat, Ontspanning | By: brughagedis

Heel fijn. Hartelijk dank ubaspoetnik! Dat weten we dan ook weer. Het bestaat en jarenlang nooit gekeken. Zelfs niet ernaar op zoek geeest. Maar nu heb ik het gezien en moet ik wel verder kijken. Eerst wist ik niet hoe ik een room met onbekende chatters kon vinden, maar je blijkt gewoon onderaan bij meebo in het zoekvenstertje “find another room” een leuke term in te kunnen vullen, op het vergrootglas te klikken en je krijgt de resultaten gepresenteerd. Veel rooms zijn niet zo actief, maar Barbarella wel. Ik heb het niet aangedurfd iets te zeggen, maar peeken wel. Thuis kijk ik wel verder…

Sinds drie dagen heb ik een chatvenstertje op mijn blog en de eerste avond was veelbelovend. Er kwamen twee belangrijke mensen langs. O.a. om te zeggen dat het bedtijd was. (Dus ik kan hierbij verklaren dat Wokkelz gechat heeft.) Ik waardeer die belangstelling ten zeerste. Vandaag ook Google Talk geprobeerd. Gek wordt je van de heen en weer springende venstertjes, maar als je eenmaal weet dat je het uitgeklapt moet laten staan werkt het beter dan Meebo. Ik mis alleen de emoticons. (Tenminste, ik kan ze niet vinden.)

Toen bij Questionpoint vond ik het altijd vervelend dat je steeds zo in je werk werd gestoord als er een chatvraag binnenkwam. Dan moest je meteen haastje repje allerlei dingen uitzoeken en soms zelfs de UB bellen. Met wie mocht Joost weten. Allemaal erg onrustig. Dat vind ik ook van de hele chat.

Bovendien verstoort het je computer. Het is nu al twee keer deze week gebeurd sinds ik Meebo heb geïnstalleerd dat alle programma’s vastlopen. Dat ben ik ook tegengekomen bij de mensen in de buurt die ik wel eens help bij computerproblemen. Als ik MSN traag zie opstarten weet ik al dat de computer vergeven is van de spyware, malware en virussen. En krijg dat maar weer eens weg.

Verder heb ik geen kinderen of familie in verre landen. Dus dat chatten is misschien niet echt iets voor mij. Maar die chatrooms bij Meebo. Misschien moet je sommige mensen tegen zichzelf beschermen…

Thuis blijkt Barbarella 2000 bij tweede bezoek toch ook dood te zijn. Dit vergt nader onderzoek…


View Stats