brughagedis.nl

Deze blog gaat over mezelf en mijn bezighedenComputers op straat

3 March, 2008 (22:34) | Computers | By: brughagedis

Van en naar mijn werk zie ik geregeld computers en beeldschermen bij het huisvuil staan. In de loop der jaren ben ik kieskeuriger geworden, maar ik neem nog wel eens wat mee naar huis. Sinds Tonino komt het niet zo vaak meer voor dat een systeem nog helemaal compleet is, maar af en toe vindt je nog wel een computer met alles erop en eraan. Blijkbaar zijn er nog mensen die niet weten hoe ze de gegevens van hun oude computer moeten halen. Vandaar dat ik een bladzijde heb gemaakt met wat tips. Dit aan de hand van de onderstaande pc van een onbekend merk die ik enkele maanden geleden op straat vond en die thuis nog allerlei informatie bleek te bevatten.

Update PC

Tips afvoer computers


View Stats