brughagedis.nl

Deze blog gaat over mezelf en mijn bezighedenUBA Spoetnik in iFrame´s

23 March, 2008 (22:34) | Blog's, Spoetnik | By: brughagedis

Brughagedissie, wat is ze toch leuk mijn Laika, had een beetje honger en heeft UBA spoetnik opgevreten. Bij Spoetnik zullen ze wel denken dat dit de website from Hell is. Vandaag heb ik ontdekt dat je heel gemakkelijk andere websites kunt embedden in een pagina op je eigen website d.m.v. iFrames. Daarom heb ik nu een bladzijde gemaakt en een tweede waarin een aantal prominente spoetnik blogs zijn opgenomen. Het is nogal een zware bewerking voor je pc, dus het kan even duren voor ze allemaal geladen zijn. Ik hoop ook dat het niet te zwaar is voor mijn hosting.

Comments

Comment from Zygomorf
Time: March 24, 2008, 7:52 am

George ik voel me vereert dat je me tot de prominente spoetnikbloggers rekent. Legt een zware verantwoording op mijn schouders. Nu kan ik niet meer verzaken en moet met SPOET een nieuwe post maken. Ik moet nog twee week opdrachten inleveren. Gelukkig helpt het slechte weer mij binnen te houden. Eigenlijk zou ik met Wout op het vliegende moeten springen om jou en Laika weer op te halen. Maar helaas zal Wout dit in zijn eentje moeten doen. Gelukkig heeft hij nu ook het boetekleed aangetrokken en spijt betuigd dat hij jullie een dolk in de rug heeft gestoken in plaats van jullie te steunen. Het siert hem.

Comment from Brughagedis
Time: March 24, 2008, 8:59 am

Ja, en dan blijk ik mij te ontpoppen als een illegal alien. Of zou het door het nu al dagenlange verblijf in gewichtsloze toestand komen? Ik denk dat we eerst in quarantaine moeten bij terugkeer. Bedenk, het is allemaal: “Vanitas vanitatum et omnia vanitas” (IJdelheid der ijdelheden, alles is ijdelheid). Dus laat je niet opjagen met je blog. Je hebt 10 feeds, paar opdrachtjes erbij en het is klaar.
Groet Brughagedis

Comment from Zygomorf
Time: March 24, 2008, 9:27 pm

Dat van die 10 feeds snap ik niet. Wil dat zeggen dat 10 mensen naar mijn blog linken?
Zygomorf

Comment from brughagedis
Time: March 24, 2008, 9:35 pm

Nee, je laatste 10 berichten worden gesyndiceerd. Dat betekent dat er feeds van rondgezonden worden die verschijnen als een browser feeds vanje site opvraagt. Van de oudere berichten worden geen feeds meer verzonden. Dit aantal kun je instellen bij Opties >> te verzenden feeds of iets in die geest. (Heb zelf een Engelse versie) Dit aantal van 10 komt ook overeen met het aantal berichten op je openingspagina. Ik weet nog niet of dat samenhangt. Laika heeft ook meer berichten op haar openingspagina en er worden ook meer feeds van haar verzonden. Vandaar dat ze nu toevallig bovenaan staat, maar dat vond ik wel grappig. Het heeft verder niets met links naar je blog te maken.


View Stats