brughagedis.nl

Deze blog gaat over mezelf en mijn bezighedenRe: Uitslag Spoetnik

26 May, 2008 (12:24) | Blog's | By: brughagedis

Bidocblog gefeliciteerd! Maar ik heb reden om mijn eigen feestje te vieren: meer dan 10.000 bezoeken sinds begin dit jaar. Dat is ongeveer een kwart van Spoetnik zelf. En 85 berichten in drieeneenhalve maand bij elkaar gefantaseerd. Bovendien ben ik vandaag 55 geworden!

Awstats 26 mei 2008

Blog Stats

Comments

Comment from WoW!ter
Time: May 27, 2008, 10:25 pm

Gefeliciteerd George!
Jammer trouwens dat jij de prijs niet hebt gekregen.

Comment from brughagedis
Time: May 28, 2008, 4:21 pm

Bedankt. Ik hoefde die prijs op zich niet te hebben, maar vind het wel jammer dat er niet meer gekeken is naar onze inhoudelijke prestaties. Op allerlei gebied. Of ik hem dan verdiend had, weet ik niet. Maar er zijn wel veel bezoekers langs geweest! En verbouwblog had één bericht meer. Laika had veel leuke stukjes. En er waren nog meer leuke blog’s. Het was een moeilijke keuze geweest. Maar zoals het nu is gegaan slaat het eigenlijk nergens op.
Jij had trouwens wel helemaal gelijk wat Bidocblog betreft, dat dat potentie had. Helemaal uitgekomen!
Groet, George

Comment from Brughagedis George
Time: May 28, 2008, 8:21 pm

Door een ongelukje is een commentaar van oefening40 verloren gegaan. Het bericht waar het aan was toegevoegd heb ik verwijderd omdat het maar tijdelijk was. (Nieuw Technorati profile.)
Maar het commentaar luidde ongeveer als volgt:
Oefening40: Van harte gefeliciteerd, Brughagedis. Hopelijk had je een leuke dag!
Brughagedis George: Jawel hoor! Er hebben een aantal mensen gebeld of anderszins van zich laten horen. Dus dat is altijd wel leuk. Omdat het een gewone werkdag was, is het verder vrij geruisloos voorbij gegaan. Verder wordt het natuurlijk steeds minder leuk, hoe ouder je wordt. Ik sta er altijd weer versteld van dat ik al zo oud ben!


View Stats